Translate

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Απίστευτο! Το Α στην ΙΜΑΚΟ προοριζόταν για τον Αγγελάκα!

Λένε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Στην περίπτωση του Γιάννη Αγγελάκα μιλάμε για ένα πιάτο που παρακρύωσε, περιμένοντας να φαγωθεί επί 17 συναπτά έτη αν ευσταθούν τα πολλά που ακούγονται αυτό τον καιρό με αφορμή την ανοιχτή του επιστολή προς τον Πέτρο Κωστόπουλο (http://www.neolaia.gr/2012/02/23/aggelakas-vs-kwstopoylos/) όταν αυτός σε φάση κατάρρευσης ανείγγειλε την το κανόνι της ΙΜΑΚΟ (http://www.fimes.gr/2012/02/epistoli-apologia-petrou-kostopoulou-imako/).
Αυτό λοιπόν που πολλοί ψυθιρίζουν είναι πως στο αρχικό σχήμα της ΙΜΑΚΟ θα συμμετείχε και ο Γιάννης Αγγελάκας εξ ου και το ακρωνύμιο ΙΜΑΚΟ (Ιωάννου, Μαρινοπούλου, Αγγελάκας, Κωστόπουλος). Ομως, λίγο πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές, η Μαρινοπούλου δεν δέχτηκε να μπει τελεία στο Μ. αλλά απαίτησε να της ανοίκει και το Α. Δηλαδή, αντί για Ι.Μ.Α.ΚΟ. να γίνει Ι.ΜΑ.ΚΟ. Έτσι λέγεται πως τότε Κωστόπουλος "σχόλασε" με συνοπτικές διαδικασίες τον Αγγελάκα για να μη "χαλαστεί" η Μαρινοπούλου και πάρει τα ωραία της εκατομμύρια αποχωρήσει (σε αντίθεση με τον Αγγελάκα που μόνο την αίγλη του ονόματός του θα έβαζε στο νεοσυσταθέν εκδοτικό σχήμα).
Αλήθεια ή ψέμα, η "αρχαία" αυτή ιστορία μοιάζει να κουμπώνει αρκετά καλά με τις σημερινές κονταρομαχίες μέσω επιστολών Κωστόπουλου και Αγγελάκα. Ποιος ξέρει! Για οτιδήποτε νεότερο το flitnews θα σας ενημερώσει. Πρώτο όπως πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου