Translate

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Απίστευτο! Πιλότος άναψε το τσιγάρο του με το Άγιο Φως!

Μία μοναδική για τα ελληνικά χρονικά ιστορία συνέβει σήμερα κατά τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα. Ο Έλληνας πιλότος του ελληνικού στρατιωτικού αεροσκάφους που επιφορτίστηκε με την αποστολή να φέρει στην Ελλάδα το Άγιο Φως, αποκαλύφθηκε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής από το Ισραήλ άναψε 4 τσιγάρα με τη φλόγα του Αγίου Φωτός. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η πράξη του δεν είχε να κάνει με το ότι δεν είχε αναπτήρα πάνω του (ούτως ή άλλως μετά από εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο βρέθηκαν πάνω του τρεις μπικ και ένα κουτάκι σπίρτα) αλλά του ότι ήθελε να εξακριβώσει προσωπικά αν ευσταθούν οι φήμες ότι το Άγιο Φως είναι πράγματι θαυματοποιό. Δήλωσε μάλιστα ότι όντως είναι θεϊκό το Φως παραθέτοντας μάλιστα ατράνταχτες "βιωματικές αποδείξεις" (όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά τις ανέφερε) οι οποίες είναι οι εξής;
1. Το τσιγάρο που είναι αναμμένο με το Άγιο Φως διαρκεί 4 φορές περισσότερο, παρατείνοντας έτσι την απόλαυση και ωφελώντας μακροπρόθεσμα το πορτοφόλι.
2. Η φλόγα δε σβήνει ακόμα κι όταν ανάβεις το τσιγάρο έχοντας βγάλει το κεφάλι έξω από το παραθυράκι του αεροπλάνου. 
3. Η γεύση του τσιγάρου αποκτά τη γεύση "άγριων χόρτων που ανεβάζουν τη διάθεση όταν καπνίζονται " και που συναντώνται κυρίως στην ορεινή Κρήτη και την Καλαμάτα.
4. Οποιοσδήποτε τσιγαρόβηχας που βασανίζει τον καπνιστή, κόβεται μαχαίρι για 48 ώρες από το άναμμα του τσιγάρου. 
Σχετικά με το όλο θέμα, το Υπουργείο Αμύνης διέταξε ΕΔΕ η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Εκκλησία της Ελλάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου