Translate

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η εφημερίδα ΑΥΓΗ μηνύει την ΑΥΡΙΑΝΗ για "καπέλωμα"¨του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ!

 

Μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος κατέθεσαν χτες αργά το βράδυ τα διευθυντικά στελέχη της εφημερίδας "ΑΥΓΗ" κατά της της εφημερίδας "ΑΥΡΙΑΝΗ". Η ουσίας της μήνυσης (αφού πρώτα διατυπώθηκε με νομικούς όρους από τον δικηγόρο και ιστορικό στέλεχος του Συνασπισμου κ.Κωσταντόπουλο) ήταν η προσπάθεια της Αυριανής (μέσω "κωλοτούμπας" αφού μέχρι πρόσφατα ήταν ακραιφνώς φιλοπασοκική) να το "παίξει" αριστερή/"Συριζική" εφημερίδα για να κερδίσει αναγνώστες από το τους συνεχώς αυξανόμενους ψηφοφόρους  του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, για να αυξήσειτις πωλήσεις της.
 "Δε γίνεται εμείς προσπαθούμε να αβαντάρουμε το χώρο της ευρωπαϊκής αριστεράς εδώ και δεκαετίες από την εποχή του "ΚΚΕ εσωτερικου" και του "Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου" στηρίζοντας με συστηματική αρθρογραφία και τοποθετήσεις τις γραμμές του χώρου από τότε που έπαιρνε 3,4,5 τοις εκατό, (ακόμα και στα "πέτρινα χρόνια" όταν με το 2,8% το 1993 δεν κατάφερε ούτε καν να μπει στη Βουλή) και σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε μαστ σουξέ και τρελή τρεντιά, να έρχεται η ΑΥΡΙΑΝΗ και να μας το παίζει "όργανο ενημέρωσης" του Τσίπρα..." δήλωσε στο flitnews μεγαλοστέλεχος της Κουμουνδούρου και συμπληρωσε με νόημα "...  πράγμα ανεπίτρεπτο ειδικά από μια φυλλάδα σαν αυτή του Κουρή που για χρόνια υποστήριζε με σθένος κάθε παρλαπίπα του ΠΑΣΟΚ, συν τα βυζιά της Λιάνη". Μετά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς το λόγο πλέον έχουν τα δικαστήρια.


(Σημείωση: Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας  με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Aν δε θέλεις να χάνεις τις δημοσιεύσεις του flitnews πάτησε τώρα like στη σελίδα flitnews στο facebook.)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου