Translate

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

"Για τον ΣΥΡΙΖΑ είχα παραβιάσει το κόκκινο φανάρι" δηλώνει τώρα ο Κουλούρης!


Μπορεί πολλοί να αιφνιδιάστηκαν με τη στήριξη που έδωσε αυτές τις ημέρες το πάλαι ποτέ ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κ.Κίμωνας Κουλούρης αλλά ο ίδιος υπογράμμισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως την απόφασή του την είχε πάρει από καιρό. "Το είχα αποφασίσει εδώ και χρόνια πως δεν έχω θέση στο μεταλαγμένο "αδερφίστικο" ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη και του Μπένυ"  δήλωσε σε σχετική συνέντευξη τύπου και συμπλήρωσε "Τουλάχιστον εδώ και 5 χρόνια στηρίζω, ψηφίζω και υπεραμύνομαι σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ. Η παραβίαση μάλιστα του κόκκινου φαναριού πριν ένα χρόνο περίπου στη συμβολή Καλλιρρόης και Βουλιαγμένης ήταν μία βαθιά πολιτική πράξη που είχε ένα και μόνο στόχο: Να δώσω το στίγμα της για πολλούς παραβίαση του Κόκκινου από έναν κατεξοχήν Πράσινο ο οποίος αντίθετα από κάθε καθεστηκυία τάξη, μεταστρέφεται σε νέες ανθρωποκεντρικές ιδεολογίες και οράματα. Επίσης η απειλή μου τότε στον αστυφύλακα της ομάδας ΔΙΑΣ έγιναν γιατί βαθιά μέσα μου ήξερα πως ο άνθρωπος αυτός θα ψήφισε Χρυσή Αυγή - και να που δικαιώθηκα. Τέλος το ότι στουμπώθηκα στη ροζ πούδρα για να κάνω τις τις τότε δηλώσεις μου για το γεγονός της παραβίασης του φαναριού ήταν ακόμα ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες: Ότι το Ροζ (το επίσημο "τηλεοπτικό" χρώμα του ΣΥΡΙΖΑ) αργά ή γρήγορα θα κυριαρχήσει στην Ελλάδα".
Οι δηλώσεις του κ,Κουλούρη για το θέμα συνεχίστηκαν για 5,5 ώρες ακόμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αλλά δεν καταγράφηκαν όλες από ένα σημείο και μετά λόγω κόπωσης των δημοσιογράφων.


(Σημείωση: Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας  με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Aν δε θέλεις να χάνεις τις δημοσιεύσεις του flitnews πάτησε τώρα like στη σελίδα flitnews στο facebook.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου