Translate

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Το πρόγραμμα "ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" μέσω ΕΣΠΑ προωθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!


















Η πρώτη κοινοβουλευτική δράση της Χρυσής Αυγής πριν καλά καλά τελειώσει η ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης Σαμαρά περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη πρόταση σχετικά με την οπλοκατοχή: Την ένταξη του προγράμματός της "ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" στο αναπτυξιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013 έτσι ώστε όλοι οι Έλληνες να προμηθευτούν το όπλο της αρεσκείας τους. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μάλιστα που συνέταξαν την συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση προτείνουν διαδικασίες fast track για τον εξοπλισμό των Ελλήνων ο οποίος θα γίνεται με μία απλή υπεύθυνη δήλωση στα ΚΕΠ ότι ο κάτοχος κατανοεί πως η άσκοπη χρήση του όπλου απαγορεύεται.
 Τέλος, να σημειωθεί πως η πρόταση της Χρυσής Αυγής δεν απαγορεύει την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία καπό λαθρομετανάστες με τον υποχρέωση όμως ο ιδιοκτήτης-λαθρομετανάστης όπλου να το χρησιμοποιεί υποχρεωτικά μία φορά την εβδομάδα πυροβολώντας άλλους λαθρομετανάστες.



(Σημείωση: Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας  με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Aν δε θέλεις να χάνεις τις δημοσιεύσεις του flitnews πάτησε τώρα like στη σελίδα flitnews στο facebook.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου