Translate

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

"Ηλεκτρικές Ανεμογεννήτριες" προτείνει τώρα ο Φωτόπουλος!

Μια πολύ πρωτότυπη και, για πολλούς, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση έπεσε στο τραπέζι από τον γενικό αρχισυνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο. Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία "αιολικών πάρκων" σε όλη την Ελλάδα που θα αποτελούνται από ανεμογεννήτριες που θα δουλεύουν όχι με τον αέρα αλλά με ηλεκτρικό ρεύμα που θα παράγει η ΔΕΗ! Σύμφωνα με τον κ.Φωτόπουλο το σχέδιο έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα εκ των οποίων τα κυριότερα είναι τα εξής:
Πρώτον, λόγω της τεράστιας ζήτησης σε ηλεκτρικό ρεύμα από τις ηλεκτρικές ανεμογεννήτριες η ΔΕΗ θα αυξήσει τον κύκλο εργασιών της, την κερδοφορία της και θα είναι σε θέση να δημιουργήσει και και να προσφέρει σε ανέργους, νέες θέσεις εργασίας.
 Δεύτερον, με τη δημιουργία ηλεκτρικών αιολικών πάρκων, θα δείξουμε -και καλά- στους Ευρωπαίους ότι ακολουθούμε τις υποδείξεις τους για στροφή στην παραγωγή "πράσινης" ενέργειας. 
Τέλος, τα ηλεκτρικά αιολικά πάρκα δε θα χρειάζεται να "στήνονται" σε απόκρημνες περιοχές που υπάρχουν άνεμοι και αέρηδες (αφού οι ανεμογεννήτριες δε θα δουλεύουν με τον αέρα αλλά με ηλεκτρικό ρεύμα) αλλά σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα με πολύ μικρότερο προϋπολογισμό καθιστώντας τους έτσι, ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς. 
Μετά την ανακοίνωσή του το σχέδιο Φωτόπουλου έτυχε ευρείας αποδοχής από όλα τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι οι τοποθετήσεις επ' αυτού και των υπόλοιπων κομμάτων.



Σημείωση:
Το παραπάνω κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας με στόχο τη σάτιρα.

 Αν δε θέλετε να χάνετε ούτε μία ενημέρωση από το flitnews πατήστε like στη σελίδα του στο facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου