Translate

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Σοκ! Παγκόσμια συγκίνηση! Θα πέρναγε "λαθραία" μια οικογένεια από την Γκάνα στην Αγγλία η Παπαχρήστου!


Μια αποκάλυψη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγη μόλις ώρα, έρχεται να συγκινήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη που παρακολουθεί από κοντά το δράμα της Βούλας Παπαχρήστου. Η αποκάλυψη έχει να κάνει με την πρόθεση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο τριπλούν να βοηθήσει μια οικογένεια λαθρομεταναστών από την Γκάνα, την οικογένεια Αμπομπάμπουε να φτάσει στο Λονδίνο. Κι αυτό γιατί ο αδερφός του πατέρα της οικογένειας δουλεύει στα KFC του Χάιντ Παρκ και είναι σε θέση να φιλοξενήσει τους συγγενείς του μέχρι να βρουν κι αυτοί δουλειά σε κάτι αντίστοιχο και να ενσωματωθούν στην Αγγλική κοινωνία
Η Βούλα Παπαχρήστου λοιπόν, εκμεταλλευόμενη την ευχέρεια για πολλές αποσκευές που θα είχε δικαίωμα να φέρει ως μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας θα μετέφερε στις βαλίτσες και στα σακ βουαγιάζ της όλη την οικογένεια την οποία και πέρναγε λαθραία στην Αγγλία.
Φυσικά, μετά τον άδικο αποκλεισμό της από την Ολυμπιακή Ομάδα και έχοντας πια το στίγμα της ρατσίστριας, δε θα μπορέσει την οικογένεια Αμπομπάμπουε από την Γκάνα στερώντας τους έτσι άθελά της ένα καλύτερο μέλλον.
Είναι τραγική ειρωνεία τελικά... Οι κύριοι που τόσο άδικα και αυστηρά την απέκλεισαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έχουν για πάντα το κρίμα στο λαιμό τους αφού ουσιαστικά απέκλεισαν ένα το δικαίωμα στην ευτυχία μιας δυστυχισμένης και πολυπαθούς οικογένειας.



(Σημείωση: Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας  με στόχο τη σάτιρα.
Aν δε θέλεις να χάνεις τις δημοσιεύσεις του flitnews πάτησε τώρα like στη σελίδα flitnews στο facebook.)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου