Translate

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Απίστευτο! Το γερμανικό ΠΑΜΕ παρεμπόδισε την τελευταία προπόνηση της Εθνικής!


Δεν έχουν τέλος οι ταλαιπωρίες που τραβούν οι ποδοσφαιριστές μας στην προετοιμασία τους για την τελική ευθεία προς τον αγώνα τους με τη Γερμανία. Αυτή τη φορά βρέθηκε μπροστά τους το Γερμανικό Πανεργατικό Μέτωπο (Deutsch Arbeitsfront Racing) το γερμανικό ΠΑΜΕ δηλαδή που ύστερα από εντολή της frau Paparigafrau (της γενικής γραμματέως του Κομμουνιστικού Κόμματος Γερμανίας βρέθηκε στην είσοδο του γηπέδου που θα έκανε η Εθνική μας την τελευταία της προπόνηση πριν τον βραδινό αγώνα χωρίς αύριο, με τη Γερμανία. Οι φανατικοί συγκεντρωμένοι του γερμανικού ΠΑΜΕ αφού προπηλάκισαν  τους Ποδοσφαιριστές μας, έβαψαν με κόκκινο σπρέι το πούλμαν που τους μετέφερε, απαίτησαν την ανασύσταση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας (της πρώην Ανατολικής Γερμανίας δηλαδή), ζητωκραύγασαν υπέρ του ΚΚΕ, έβρισαν το ΚΚΕ μ-λ και λοιδόρησαν το μ-λ ΚΚΕ κατηγορώντας το για ενδοτισμός και φιλομαοκική στάση που δε συνάδει με τις θέσεις της Γ' Διεθνούς.
Μετά από παρέμβαση της Ελληνικής Πρεσβείας, διάβημα του Τσίπρα και υπόμνημα των Σαμαρά-Βενιζέλου, το γερμανικό ΠΑΜΕ αποχώρησε από την είσοδο του γηπέδου αφού όμως τα μέλη του ζήτησαν από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές να λήξει το παιχνίδι 2-2 στην κανονική διάρκεια, με τη δικαιολογία ότι η bwin το δίνει με απόδοση 19 (2-2 ακριβές σκορ) οπότε τέτοια ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί και να μην παιχτεί!



(Σημείωση: Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας  με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Aν δε θέλεις να χάνεις τις δημοσιεύσεις του flitnews πάτησε τώρα like στη σελίδα flitnews στο facebook.)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου