Translate

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Σοκ το Plan B του ΣΥΡΙΖΑ! Θα έδινε ενέχυρο το μωρό του ο Τσίπρας στη Μέρκελ!


Σοκ σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για το το Plan B του ΣΥΡΙΖΑ για την περίπτωση που οι Ευρωπαίοι θα ήθελαν να μας βγάλουν έξω από το ευρώ, σε σχέση μάλιστα με το νεογεννηθέν αγοράκι του. Το σχέδιο που είχαν απεργασθεί στην Κουμουνδούρου (με αρχιτέκτονες τους Λαφαζάνη, Δούρου, Στρατάκη) προέβλεπε πως σε περίπτωση που η πίεση και οι απειλές για διάλυση της Ευρωζώνης  δεν έπιαναν τόπο στους Ευρωπαίους δανειστές μας, θα έμπαινε μπροστά η εναλλακτική "τελική" λύση. Το Plan B λοιπόν προέβλεπε να εμφανιστεί ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στη σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών με το μωράκι που γέννησε πριν λίγες ημέρες η σύντροφός του Περιστέρα και με μια εντυπωσιακή -θεατρική σχεδόν- κίνηση να άφηνε το παιδί του μπροστά στο έδρανο της Μέρκελ και να της έλεγε (σε άπταιστα αγγλικά):
 "Άνκελα πάρε το παιδί,
που'χω με Περιστέρα
και κράτα το ενέχυρο
για να τα βγάλω πέρα!"
Την ίδια στιγμή θα της πέταγε στα μούτρα ένα υπογεγραμμένο έγγραφο το οποίο θα όριζε ρητά πως η μη καταβολή τριών δισεκατομμυρίων ευρώ για τις τρέχουσες ανάγκες της Ελλάδας μέχρι τέλος του Ιουνίου, σημαίνει αυτόματα την υιοθέτηση του μωρού από Μέρκελ και Σόιμπλε υπό την υψηλή κηδεμονία του ΔΝΤ.
Μετά τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, η Κουμουνδούρου τελεί υπό καθεστώς απόλυτης σιγής αν και πως κάποια στιγμή φημολογείται πως θα γίνει μία τοποθέτηση-ανακοίνωση επί του θέματος. Πάντως μετά από αυτές τις εξελίξεις η αποχώριση της συνιστώσας Πάντζα (ΔΙΚΚΗ) θεωρείται πλέον δεδομένη. 



(Σημείωση: Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας  με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Aν δε θέλεις να χάνεις τις δημοσιεύσεις του flitnews πάτησε τώρα like στη σελίδα flitnews στο facebook.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου