Translate

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Επίδομα "αποχώρησης" θέλουν τώρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!



Στον απόηχο των προγραμματικών δηλώσεων μία νέα, για πολλούς ακατανόητη απαίτηση ήρθε να ταράξει την πολιτική καθημερινότητα Πρόκειται για την απαίτηση των εκλεγμένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να τους δωθεί επιπλέον επίδομα πέρα από τις βουλευτικές τους αμοιβές, το επίδομα "αποχώρησης" όπως οι ίδιοι το αναφέρουν. Ένα επίδομα που, όπως υποστηρίζουν, το δικαιούνται αφού κάθε φορά που κάποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής (ή και  ο ίδιος ο πρόεδρός της) παίρνει το λόγο, αυτοί, βάσει κομματικών οδηγιών είναι υποχρεωμένοι να αποχωρήσουν από την αίθουσα. Έτσι προκαλείται φθορά στα παπούτσια τους, και καμιά φορά και στα ρούχα τους (π.χ. μπορεί ένα σακάκι να βρει σε καμία πρόκα των εδράνων και να αρχίζει να ξηλώνεται) συν το άνοιξε-κλείσε των δερμάτινων χαρτοφυλάκων τους να μαζέψουν τα χαρτιά τους πριν αποχωρήσουν." Όλα αυτά" αναφέρουν "ουσιαστικά μας προκαλούν σε βάθος χρόνου επιπλέον έξοδα, έξοδα που η Βουλή είναι υποχρεωμένη να μας τα καλύψει αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα" συμπληρώνουν.
Τέλος, να σημειωθεί πως η ιδέα του επιδόματος αποχώρησης είναι του γνωστού σε όλους συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ.Φωτόπουλου ο οποίος πρόσφατα προσχώρησε στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.



(Σημείωση: Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας  με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Aν δε θέλεις να χάνεις τις δημοσιεύσεις του flitnews πάτησε τώρα like στη σελίδα flitnews στο facebook.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου