Translate

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Έξαλλος ο Τσίπρας με την απόφαση Φωτόπουλου να φτιάξει τη ΓΕΝΟΠ- ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν είναι ούτε να τον πλησιάσεις από τα νεύρα που έχει, λένε στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα για τον αρχηγό τους. Αιτία αυτή τη φορά η εξοργιστική απόφαση του γνωστού συνδικαλιστή Φωτόπουλου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να ιδρύσει έναν νέο συνδικαλιστικό φορέα εντός του ΣΥΡΙΖΑ με την ονομασία ΓΕΝΟΠ-ΣΥΡΙΖΑ,  χωρίς να ενημερώσει κανένα από τα ηγετικά στελέχη της Κουμουνδούρου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Φωτόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αβάντα που του έχει δώσει ο Τσίπρας στο να μπλέκεται στα εσωτερικά του κόμματος (μιας και θεωρεί πως μέσω του Φωτόπουλο υπάρχει μεγάλη εισροή ψήφων από το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων στον ΣΥΡΙΖΑ) και έτσι έστησε εν μια νυχτί έναν εσωτερικό "συριζικό" συνδικαλιστικό φορέα. Ένα φορέα που "και καλά" θα κόπτεται για τα δικαιώματα των υπαλλήλων που εργάζονται στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ στην πραγματικότητα θα χρησιμοποιηθεί ως όχημα πλουτισμού των εργατοπατέρων της ΓΕΝΟΠ-ΣΥΡΙΖΑ και το γενικότερο "βόλεμα ημετέρων". Πάντως ο Αλέξης Τσίπρας -συμπληρώνουν οι στενοί του συνεργάτες- είναι εξοργισμένος όχι επειδή διαφωνεί με την ενέργεια αλλά γιατί η ιδέα της ΓΕΝΟΠ-ΣΥΡΙΖΑ έπεσε αυτή τη χρονική στιγμή στο τραπέζι και όχι προεκλογικά -κάτι που ίσως αν είχε συμβεί, πιθανότατα να έδινε την πρωτιά στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.




(Σημείωση: Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας  με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Aν δε θέλεις να χάνεις τις δημοσιεύσεις του flitnews πάτησε τώρα like στη σελίδα flitnews στο facebook.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου