Translate

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Απίστευτο! Ο Τσίπρας είναι ο "Έλληνας μηχανικός" που εγκωμίασε ο Αλόνσο!


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τη δήλωση του Αλόνσο, αυτού του μεγάλου πιλότου της F1 και προχτεσινού νικητή του αγώνα επί γερμανικού εδάφους στο Χόκενχάιμ: "Δεν ξέρω πολλά από πολιτικη αλλά είναι αλήθεια... στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση. Όμως όταν ένας Ισπανός με ένα ιταλικό αυτοκίνητο σχεδιασμένο από Έλληνα νικά στη Γερμανία, είναι πολύ καλό!". 
Η αποκάλυψη λοιπόν που αφέθηκε να διαρρεύσει  από την έδρα της Φεράρι στο Μαρανέλο είναι πως το ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου το Αλόνσο είναι βασισμένος σε κάποια αρχικά σχέδια του Αλέξη Τσίπρα! Ως γνωστόν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει σπουδάσει  μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ενώ επαγγελματικά απασχολήθηκε ως Πολιτικός Μηχανικός (αφού πάντα του άρεσε η Πολιτική) είχε μεγάλο μεράκι με τον σχεδιασμό αυτοκινήτων της Formula 1. Μάλιστα οι κυνηγοί ταλέντων της Φεράρι τον εντόπισαν ως σχεδιαστή-φαινόμενο γύρω κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και του ανέθεσαν αλλεπάλληλα σχεδιαστικά projects ένα εκ των οποίων ήταν και η δημιουργία του αυτοκινήτου του Αλόνσο. 
Το γεγονός αυτό ίσως να κρατιόταν για πάντα μυστικό -αφού ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ αναφορικά με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες- η δικαιολογημένη όμως αγανάκτηση και φλυαρία του Αλόνσο έφερε στο φως αυτή την άγνωστη πτυχή και επιτυχία του αρχηγού του κόμματος της Κουμουνδούρου.


(Σημείωση: Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας  με στόχο τη σάτιρα.
Aν δε θέλεις να χάνεις τις δημοσιεύσεις του flitnews πάτησε τώρα like στη σελίδα flitnews στο facebook.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου