Translate

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Την παραγγελία 8.800 μεταλλικών σφυροδρέπανων από την ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ υποσχέθηκε η Παπαρήγα


Ενώ τα γεγονότα τρέχουν στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας και τους πέριξ δρόμους αυτής, με τον κατασταλτικό κρατικό μηχανισμό να παρεμβαίνει στους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων ένα αγωνιστικό μήνυμα ελπίδας, στήριξης και συμπαράστασης στάλθηκε προς τους απεργούς από τη Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε κ.Παπαρήγα.
Συγκεκριμένα το μήνυμα-ανακοίνωση, εκτός από τις συνηθισμένες παραινέσεις για τη διατήρηση υψηλού αγωνιστικού φρονήματος και τη μη λύγιση του ηθικού μπροστά στις ορέξεις του κεφαλαίου υπόσχεται και την παραγγελία 8.800 μεταλλικών σφυροδρέπανων συνολικής αξίας 3.000.000 ευρώ σε περίπτωση που οι απεργοί καταφέρουν τα πάρουν από τα χέρια του αδίστακτου Μάνεση τη Χαλυβουργική και την κρατικοποιήσουν.
 Τα λεφτά μάλιστα -σημειώνει η ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε.- θα διατεθούν μάλιστα εξ ολοκλήρου στους συνδικαλιστές του εργοστασίου για να μπορούν να μετέχουν σε ταξίδια και συνέδρια σε όλο τον κόσμο ενώ τα σφυροδρέπανα θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες στολισμού του κόμματος σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα και κυρίως στην Ακρόπολη και τις γύρω αρχαιότητές της.



Σημείωση:
Το παραπάνω κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας με στόχο τη σάτιρα.
 Αν δε θέλετε να χάνετε ούτε μία ενημέρωση από το flitnews πατήστε like στη σελίδα του στο facebook! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου