Translate

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Απίστευτο! Οι Έλληνες αθλητές έβαλαν τους Αλβανούς να τους κρεμάσουν τις σημαίες!


Το ελληνικό ...ραχάτι φαίνεται πως πήραν μαζί τους στο Λονδίνο οι Έλληνες αθλητές της Ολυμπιακής μας ομάδας. Όπως είναι γνωστό, μετά από παραινέσεις (οι οποίες κάποια στιγμή μετατράπηκαν σε πιέσεις και στο τέλος σε διαταγή) παραγόντων της ΕΟΕ και του αρχηγού της Ολυμπιακής αποστολής κ.Ισίδωρου Κούβελα οι Έλληνες αθλητές υποχρεώθηκαν να αναρτήσουν στα μπαλκόνια τους την ελληνική σημαία.
Κι όμως η είδηση είναι αλλού! Ότι οι Έλληνες με πρόσχημα την κούραση από τις προπονήσεις και τη διαφορά ώρας Ελλάδας-Αγγλίας απαίτησαν από τον ταμία της ελληνικής αποστολής να τους διαθέσει 100 ευρώ για να προσλάβουν Αλβανούς οι οποίοι θα τους κρέμαγαν τις σημαίες. Όπως ακριβώς και έγινε! Μετά από διαβουλεύσεις με την αλβανική ομάδα, πέντε αθλητές της αλβανικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής, αφού μοιράστηκαν το ποσό, τοποθέτησαν τις ελληνικές σημαίες στους κοιτώνες των αθλητών μας. Μάλιστα οι Αλβανοί παραπονέθηκαν πως οι Έλληνες δεν τους έδωσαν και τα 100 ευρώ που είχαν συμφωνήσει αλλά μόνο τα 60, (κρατώντας τα υπόλοιπα 40 για πάρτη τους) με πρόσχημα την κρίση στην Ελλάδα.
Τέλος, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να δούμε ποιοι θα ξεκρεμάσουν τις σημαίες αφού οι Έλληνες έχουν ήδη δηλώσει κώλυμα λόγω κούρασης και γενικότερης ατονίας.



(Σημείωση: Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας  με στόχο τη σάτιρα.
Aν δε θέλεις να χάνεις τις δημοσιεύσεις του flitnews πάτησε τώρα like στη σελίδα flitnews στο facebook.)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου