Translate

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Απίστευτο! Την έκδοση του Τασιάδη στην Ελλάδα ζητούν ΣΥΡΙΖΑ Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ!

Άμεση έκδοση του Τασιάδη ζητά η αντιπολίτευση την ώρα που πληθαίνουν οι αποδείξεις ότι το κανόε καγιάτ είναι αρχαίο ελληνικό άθλημα που χρονολογείται από το 1400 π.χ. (Ηρόδοτος "Βίος και Πολιτεία" σελ. 4543 εκδόσεις ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)

Με μία λιτή αλλά συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ ζητούν την έκδοση και την παραδειγματική τιμωρία του αργυρού Ολυμπιονίκη Σιδέρη Τασιάδη που αν και Έλληνας δήλωσε πριν τους τελικούς πως  δε θα πανηγύριζε με τη σημαία Ελλάδας αν έβγαινε πρώτος.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: "Με βαθιά θλίψη αλλά και ασυγκράτητο θυμό παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του μόνο κατ' όνομα "Έλληνα" Σιδερή Τασιάση και την απροκάλυπτη αντεθνική και προδοτική του δράση που προσβάλει βάναυσα όλη τη μακραίωνη ιστορία της χώρας μας. Ο εν λόγω "κύριος" με αφορμή -και κάλά- το ότι μεγάλωσε και ανδρώθηκα αθλητικά στη Γερμανία, αντί να πάρει μία σαφή θέση κατά της Γερμανίας και της Μέρκελ της ΕΚΤ και του ΔΝΤ προτίμησε να εξυμνήσει με τις δηλώσεις του τους βάρβαρους Τεύτονες και να προβεί στο ποταπό ατόπημα να πανηγυρίσει ως Γερμανός την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο κανόε καγιάκ, ένα άθλημα που αποδεδειγμένα ανακάλυψαν και εξέλιξαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες.
Ως εκ τούτου δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να ζητήσουμε την άμεση έκδοσή του στην Ελλάδα για να δικαστεί για την ανθελληνική του στάση και -ει δυνατόν- να τιμωρηθεί με τον πλέον παραδειγματικό τρόπο.
Γνωρίζουμε βέβαια εκ των προτέρων πως το αίτημά μας δύσκολα θα γίνει δεκτό, αφού η ικανοποίησή του αντίκειται στα συμφέροντα των ξένων κεφαλαιοκρατών και των εδώ ξενόδουλων αφεντικών που δήθεν μας κυβερνούν. Παρόλ' αυτά εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας για την έκδοση του Τασιάδη στην Ελλάδα και δε θα σταματήσουμε αν δεν αισθανθούμε έστω και κατ' ελάχιστον δικαιωμένοι".


(Σημείωση: Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας  με στόχο τη σάτιρα.
Aν δε θέλεις να χάνεις τις δημοσιεύσεις του flitnews πάτησε τώρα like στη σελίδα flitnews στο facebook.)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου